URBAN PROJECT

 

http://feliciajaking.tumblr.com

 

+++

 

27AUGUSTI

Shiit vad jag vart dålig på att uppdatera, har börjat första året på gymnasiet vilket är såsåså bra, har kommit igång med träningen riktigt igen, och sista dagarna på sommarlovet var riiktigt bra, imorgon får jag äntligen min macbook pro, ska bli så skönt att slippa min sega stendator!!
 

BOY

Nya favoriten som ja fick av min fina alle, görgoo är den!!!

GÖTEBORG

FRULLE

Goodmorgon! äter frukost och kollar pll, ska dra på mig träningskläderna snart och gå ut och springa den vanliga rundan, ikväll åker jag till trollhättan för en braa kväll med de bästa!! Bara tre dagar kvar.. så ska njuta till maax de sista dagarna nu!;)

NIKE FREE RUN

Fick ääntligen hem dessa skor i veckan, skönaste på länge :D

FRÅGA/SVAR

Har fått en hel del frågor om mitt gymnasieval,  och jag kommer att gå hår&makeup artist i trollhättan, kommer passa mig perfekt och ser verkligen fram emot tre riktigt bra år!
 

 
 
 
 
 

LUNCH

Åkte in till stan för luunch med mallan på strandgatan, huur gott som helst <min thunderbuddy3 Om en stund ska jag träna och sen får vi se vad som händer senare,  höörs!:)

sent i tisdagskväll åkte vi och hämta denna söta tjej, haha dör va söt hon är

UPDATE

Fikade hos filip som ja inte träffat på förlänge i tre timmar igår innan de blev en heldag med shopping och mys tillsammans med mamma, jag och  fabian har precis vaknat och sen ska ja sticka iväg till gymmet med alice! pusss
 
 
 

BRUNCH

Imorse gick jag upp kl 6.. har typ aldrig hänt förut.. åt frukost med mormor&morfar gick en pw och tog en sväng förbi sebbe&fabian, sen mötte jag upp elin och malin i affären innan vi gjorde american pancakes och käkade riktigt go brunch och kollade jordens roligaste rulle! Ikvälll är jag trött så de får bli den vanliga springrundan innan de senare blir grillad kyckling, haha gooott!! :)

<3

 
 
 

IGÅRKVÄLL

 

FRÅN I ONSDAGS

I onsdags myste jag med mina favoriter på altanen och sen stannade de över natten, sov inte många timmar emellan mina sovpartners me mysigt var de, dagen efter käkade vi frulle på sängen innan jag åkte iväg till alice och båten,  mindre än tjugo dagar kvar innan skolan börjar nu vilket känns sjuukt </3..