Han är så jävla bra

 
 

BOYFRIEND JEANS

nya
 
 

HELGEN

Dålig uppdateringen Iknow men är de helg så äre, I fredags blev det gymmet innan jag på kvällen blev sittandes på strandgatan med 6 väldigtbra vänner, några timmar senare hamnade jag hos kajsa, hade en riktigtrolig kväll med både saknade och nya vänner, dansadeskrattade&umgicks innan jag avslutade kvällen med en nattprommenad tillsammans med fabian innan ja somnade hos honom, Min lördag och söndag har varit de bästa på länge, har haft riktigt bra dagar och kvällar med min engström och avslutade nyss helgen med mat och glass framför tvn med familjen, livetärbrariktigtjvlalocabra!!
 



 

POWERWALK

 
Har gjort ännu ett nationelltprov idag, vart i trollhättan med mamma och sen träffat malin och elin, var så dötrött när ja kom hem så de fick bli en liten powerwalk med mamma! ska käka och duscha och ikväll bänkar ja mig framför grey's! pussssar

AMERICAN PANCAKES

Tog emot att dra sig till skolan imorse när fabian kunde fortsätta att sova när jag åkte hemifrån, men dagen har gått snabbt, gjort första np i spanska, tränat, vart i stan med alice och sen käkade vi de på bilden (Oh my holy crap va gott de var) Ska laga favoritmaten med pappa och sen mysa i soffan hela kvällen, såå skönt! hadebra!:)
 

-

Har tre nationella prov den här veckan, åtta nationella totalt kvar, nio veckor kvar till livet kan börja, amentjeeenaskolångest, tröstar mig med att det är åtta dagar kvar tills våran elin fyller 17, femton dagar kvar tills jag och annie åker till stockholm för att shoppa&gå på justin bieber konserten, tjugotvå dagar kvar tills alicia fyller 16 år, tjugofyra dagar kvar till valborg, tre månade kvar tills jag blir 16 och i juli hoppas vi på att åka till grekland också, jag överlever ,bara nio veckor kvar!:)
 

LYSSNA !

 
tjatjenahej,ta a er tid och lyssna på Fabians nya låt som han gjort tillsammans med jätteduktiga Evina som sjunger!

GÖTEBORG

                          
              malinsbilder. Göteborg levererade med shopping och go mat på Jensen's igår tillsammans med Malin, Alice & Elin  ❥

DE SENASTE

heeeej! Igår hämtade anton (som har fått körkort) och fabian upp mig och så tog vi en tur i stan, idag blev de frulle hos mitt ❥ och sen lunchade jag med mamma och brorsan i trollhättan, sååå gott! Har hunnit med en snabbis på överby och några timmar hos alice, om någon timma kommer fabian till mig, imorgon drar jag och mina bästa till göteboorg för shopping och mat, söönderbra!

FICK BLI EN SVART VÅRJACKA ISTÄLLET



 

ETT DYGN #LADDAR

Haft ett top notch dygn i wilmas stuga en timma bort med sex väldigt bra brudar, haft sååå roligt, bara massa roligheter och väldigt lite sömn, vaknade upp bredvid lisa min sovpartner sent imorses, har kommit hem nu och tänker inte röra mig de närmaste timmarna! PUSS:))




 

SAAAKNAR

GODMORGON

Har sovit ut och ätit frukost med brorsan, ska packa de sista, äta lunch med mormor och morfar och i eftermiddag åker jag och tjejerna för att handla innan vi åker iväg över natten, ha en bra dag!:)

ULLARED

Haft en så sjukt rolig dag med bestie, vart på ullared och käkat god mat, fick med mig lite småsaker hem! Nu ska jag baka pizza med familjen och packa för imorgon då jag och 8 vänner åker iväg över en nattt, LOOV❥

  

HAKUNA MATATA


 

 

FÖRSTA APRIL

Har varit hos Josefina all day! Känner mig så trött idag så skippar de planerade festligheterna för ikväll och så får de bli en årets-första-grillkväll istället, upp tidigt imorgon för att äga ullared med min Alice haha! puss!

IGÅR

Från igår, hade verycozytime med fina kusse